Головна Проєкти Послуги Команда Блог Контакти
RU EN
+38 067 785-01-01

Всесвітня будівельна виставка BAU пройде онлайн

Німецька будівельна виставка BAU проходить в Мюнхені кожні два роки, - це захід, на якому фахівці, пов'язані з будівельною сферою, можуть ознайомитися з новітніми матеріалами та рішеннями, які використовуються в галузі. Це одне з найважливіших подій в будівельній індустрії всього світу і у 2019 році команда Futurista відвідала BAU і Long Night of Architecture. Однак в цьому році через пандемію коронавірусу захід пройде в режимі онлайн-конференції. З 13 по 15 січня учасники виставки будуть транслювати в інтернеті презентації своєї продукції і проводити віртуальні презентації. Як заявив один з організаторів виставки, перенесення зустрічі в інтернет - це вимушений захід. Однак повністю відмовитися від запланованого заходу не можна, тому що інтерес до новинок ринку і попит на професійні консультації досить великий. При цьому всі основні учасники вже підтвердили свою присутність на черговій виставці.

Цього разу на зустрічі будуть підійматися кілька основних тем. Учасники конференції обговорять такі актуальні проблеми як використання вторсировини та зміна клімату. Також пройдуть наради, присвячені використанню в галузі новітніх цифрових технологій і робототехніки і майбутнього житлового будівництва. Не оминуть увагою і ситуацію у світі з пандемією COVID-19. В рамках виставки учасники обговорять вплив пандемії на будівельну галузь у світових масштабах. Всі обговорення будуть транслюватися в прямому ефірі. Сайт Futurista буде висвітлювати ці важливі для всіх нас теми.

Під час онлайн презентацій багато торговельних марок представлять свою продукцію. В першу чергу це будуть різні будівельні матеріали, які використовуються при будівництві об'єктів нерухомості, і які, звісно, Futurista буде пропонувати використовувати в своїх проектах. Також учасники виставки зможуть познайомитися з програмним забезпеченням і технічними засобами, які використовуються під час будівельних робіт, системами енергозабезпечення та безпеки.

Останні дві виставки, що пройшли в Мюнхені, мали рекордні показники за всю півстолітню історію BAU. На кожній з них було присутнє по чверті мільйона відвідувачів, а делегації з деяких країн нараховували по декілька тисяч осіб.

Останні новини :

Більше новин